<span>Halloween</span> Fest II

Halloween Fest II

Arad
26 October 2019

Vezi concurenţii înscrişi

Festival de decorat dovleci, ateliere tematice si distractie in familie.

Bine de stiut

Sâmbătă, 26 octombrie 2019, Asociaţia Euromediu în colaborare cu Parcul Natural Lunca Mureşului, Bimbo Party, Voluntari cu Ympact şi Radio Arad invită arădenii să sărbătorească venirea toamnei şi al Halloween-ului care bate la uşă.
Cele mai frumoase culori tomnatice te aşteaptă să le aşterni armonios, creând astfel cel mai frumos tablou tomnatic, fie ca il desenezi, fie ca il sculptezi.


Unde? La Centrul De Vizitare Ceala

Programul începe de la ora 11:30 cu ateliere creative şi distractive, pe individual si pe echipe formate din copil-părinte.

1. Atelier de realizat măşti
Se va folosi tehnică decoupage şi pictură. Copiii vor realiza măşti de Halloween, individual. Poate participa un singur copil (fara parinte), cu varsta intre 4 si 14 ani. Ca exceptie, copii sub 4 ani vor fi insotiti de un parinte.

2. Atelier de decoraţiuni (ghirlande, coroniţe, tablouri, etc.)
Copiii vor învăţa să realizeze decoraţiuni de Halloween din carton, hârtie şi culori ce le vor personaliza camera. Poate participa un singur copil (fara parinte), cu varsta intre 4 si  14 ani. Ca exceptie, copii sub 4 ani vor fi insotiti de un parinte.

3. Atelier de sculptat dovleci
Echipele formate dintr-un copil şi un părinte vor realiza cei mai originali dovleci de Halloween! Echipa e formata dintr-un copil si un parinte, nu pot asista 2 parinti acelasi copil.

Activitatile se vor desfasura incepand cu copii inscrisi online, ulterior participand si cei inscrisi la fata locului, in ordinea inscrierii si a disponibilizarii locurilor la ateliere. Un copil poate participa la una, doua sau toate cele trei activitati, ordinea in care va intra la atelere va fi stabilita de organizatori in functie de ritmul eliberarii locurilor.

Toata logistica necesara (carton, creioane, foarfeci, dovleci, cutitase de sculptat, etc) este asigurata de organizatori si parteneri! 

Se vor oferi diplome şi premii tuturor participantilor.

Vârsta maximă de participare este de 14 ani.

De asemenea, vom avea si alte activitati (jocuri, tiroliana, etc).

Toate activitatile se vor incheia cel mai tarziu la ora 16:00.

Participarea la atelierele creative este GRATUITĂ.

Inscrie-te  on-line  la http://euro-mediu.ro/eveniment/halloween-fest-ii-14

EVENIMENTE CE URMEAZĂ ÎN URMĂTOAREA PERIOADĂ

Euromediu este rezultatul dorintei noastre de a face ceva pentru comunitate. Astfel, ne-am implicat in organizare de evenimente sportive, plantari de copaci, instruirea celor mici in reguli de trafic rutier si ecologie. O parte din proiectele noastre sunt repetitive, altele sunt doar cu o editie. Oricum ar fi, investim in ele toata dorinta noastra de mai bine.